fbpx

Nađi način da budeš online!

rad od kuce

Ovih dana radimo od kuće – pravimo predivne web stranice, radimo promocije i kampanje na društvenim mrežama, a mnogo vremena posvećujemo i SEO optimizaciji kako bi naše web stranice bile prisutne na Google tražilici. Također, pripremamo Google reklamne kampanje, ali i pišemo PR članke i tekstove za naše web stranice. Naš je posao online, i nije važno gdje smo fizički locirani, sve dok smo prisutni na internetu. A Vi? 

Ako je Vaša djelatnost jedna od onih koje su, usljed situacije sa Corona virusom, onemogućene trenutno za rad, a Vaš biznis nije prikladan za rad od kuće, preporučujemo da ovaj period iskoristite za stvaranje planova razvoja i što bržeg oporavka iz trenutne situacije.   

Nađite način da budete online

Ono što svakako možete učiniti jeste razmisliti na koji način Vaša kompanija uvijek može biti online. Da li je to izrada web stranice koju još nemate, ili je to redizajn postojeće sa kojom niste zadovoljni? Da li je to verifikacija Vaše kompanije na Google? Ili je to odluka da se posvetite kvalitetnom sadržaju na društvenim mrežama, da optimizirate slike i tekstove, ažurirate podatke, obrišete nebitne sadržaje i nerelevantne poveznice? Ukratko da poboljšate i unaprijedite svoje poslovne digitalne kanale?
Danas stvarate za sutra

Zasigurno ima mnogo načina da Vaša djelatnost bude online, čak iako uopšte nije moguć rad od kuće. Sad je pravo vrijeme da donesete nove odluke i da period mirovanja okrenete u svoju korist. Dočekajte spremni kraj vanrednih mjera i početak rada. Ono što učinite sada da Vaš biznis prezentujete online, kroz digitalne kanale i Google tražilicu, višestruko će Vam se isplatiti sutra. Zato ne čekajte!

Ako smatrate da sve to ne možete sami, ili Vam treba profesionalna pomoć, javite nam se, ili pogledajte bogatu paletu naših usluga. Sigurni smo da imamo Paket po Vašoj mjeri. Neka Vaš biznis bude online u svakoj situaciji. Zato smo tu.

Nađi način da budeš online!
Scroll to top