fbpx

USLUGE

Bogata lepeza komplementarnih usluga


“Profesionalni savjet 

zatraži od profesionalca, 

a ne od prijatelja” 

J. Brown

Medex Media je organizovan kao online Centar za komunikacije i marketing, te pruža širok spektar usluga koje su međusobno srodne, nadopunjuju se i nadograđuju. Veliki broj profesionalnih usluga iz oblasti digitalnog marketinga uz komplementarne usluge iz oblasti PR komunikacija čini našu ponudu i usluge jedinstvenim na tržištu. 

Svjesni smo da su danas određene profesije, koje su prije bile sastavljene u odjele od 5-6 osoba, postale vrlo srodne, te da su se vremenom, a posebno razvojem digitalnih alata i medija, stopile u nove, digitalne profesije. Miješanjem funkcija koje su nekad bile potpuno odvojene, danas imamo “new generation” profesija koje kroz digitalne alate nude savršena rješenja uz minimalne troškove. To je upravo ono što mi radimo!

Savršena kombinacija koju dobivate kroz jedinstvenu ponudu, formiranu samo za Vas, garancija je analitičkog procesa individualnog pristupa svakom klijentu, kroz koji utvrđujemo i predlažemo različite usluge iz naše bogate palete. Nudimo takve usluge koje je moguće međusobno kombinovati svaku sa svakom. Naravno, možete zahtijevati samo jednu ili sve. 

Paketi usluga formirani su s ciljem da dobijete “više za manje”, a osim toga, određene usluge se podrazumijevaju da ne idu jedna bez druge ( kao što je recimo izrada i održavanje web stranica ). Mi Vam nudimo paletu usluga koje možete kombinovati prema Vašim potrebama, ali možete i tražiti da mi predložimo alate i kanale koji najbolje odgovaraju Vašoj djelatnosti i poslovanju. Usluge digitalnog marketinga ( Google nalog, društvene mreže, web, platforme ) možete zahtijevati samostalno, ili u međusobnoj kombinaciji. Isto tako, usluge Web dizajna ( koje uključuju izradu i održavanje web stranice, redizajn i optimizaciju postojeće, SEO optimizaciju, usluge hostinga i domene, SSL cerfifikate, itd) možete kombinirati međusobno, ali i sa uslugama PR komunikacija (kreiranje sadržaja, pisanje članaka, PR tekstova, kreiranje i izrada objava, te kreiranje sadržaja za reklame, promocije i kampanje). Uz ostale usluge koje nudimo, sigurno ćete sve što Vam treba pronaći u našem Centru – u Medex Mediji.

Naš profesionalni tim, sastavljen od stručnih osoba sa dugogodišnjim iskustvom u poslovima UX/UI web dizajna, PR i marketinškim poslovima, te dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu i uredništvu, kao i u poslovima promocija, menadžmenta, organizacije i provođenja kampanja, stoji Vam na raspolaganju. 

Usluge po Vašoj mjeri

Scroll to top